Hokejový turnaj v České Lípě – ročník 2012

 

 

 

Hokejový turnaj v České Lípě pro ročník 2012

 

 

 

       Dne 12.9 až 13.9.2020 jsme absolvovali 2 denní turnaj v České Lípě s 12 účastníky. Na turnaj jsme jeli ve složení Maurenc Filip, Pravda Václav, Illek Jakub, Musálek Jan, Binder Daniel, Hujda Tomáš, Fridrich Max, Jeřábek Vojtěch a Vondruš Václav. První zápas jsme sehráli proti HC Kolín, se kterým jsme vyhráli 17:7 a tak vykročili úspěšně do turnaje. Druhý zápas nás čekal proti týmu HC Letňany, který jsme prohráli 4:10. Třetí zápas jsme vyhráli proti místním hráčům z České Lípy a zápas jsme vyhráli 15:7. Následoval 4. zápas proti HC Sparta, který jsme v první třetině tlačili, ale skóre zůstalo 0:0, poté začali padat góly a zápas jsme prohráli vysoko 4:13. I když zápas byl herně vyrovnaný, tak nám se nedařilo proměňovat šance. a zároveň poslední zápas ve skupině jsme odehráli proti České Lípě B a zapas vyhráli 21:1

 

 

       Ze skupiny jsme do Play off postupovali ze 3. místa a bohužel nás čekala Slavie, která má silný ročník. Do zápasu jsme vstoupili super a v první třetině vyhrávali 5:1 a Slavii přehrávali. Poté ve druhé třetině přišel útlum, na který jsme nedokázali zareagovat a zápas prohráli 8:19. Ačkoliv výsledek je asi hrůzostrašný, tak bych si dovolil soudit, že jsme byli lepším a bruslivějším týmem. Zde spíše rozhodli zkušenosti hráčů Slavie v počtu odehraných zápasů. Zbyl nám touto prohrou souboj o 5. místo s HC Letňany, který jsme opět prohráli 8:10 a brali konečné 2. místo ve stříbrné skupině a celkově 6. z 12 účastníků.

 

 

       Hodnocení trenéra: Z mého pohledu jsme odehráli dobrý turnaj a úspěšně reprezentovali naše malé městečko a klub. Všimli jsme si i zájmu jiných trenérů a rodičů na našich zápasech, kde jsme výborně bruslili a ostatní týmy bruslařsky přehrávali. Hokej se ale hraje na góly a na ty jsme nejlepší nebyli. Kluci bojovali jako lvi a ukázali, že to co se na tréninku naučí, pak můžou hravě v zápase využit. 

 

 

HC Vimperk

 

 

{gallery}Jitka/rok2020/rijen/hokej{/gallery} 

 


 

{jcomments off}