… najdou se příbuzní?

Úterní večerní telefonát z Brna byl důvodem k oficiálnímu startu projektu, který  www.sumava.eu  připravila před několika měsíci.

Logo “Otevřená srdce”  najdete u textů, fotografií nebo akcí, příběhů nebo žádostí o pomoc, které spadají do humanitární nebo sociální oblasti, jsou čistě nekomerční a redakce se k nim zveřejněním připojí.

Možná si vzpomenete, že poprvé jste mohli “Otevřená srdce” vidět u příběhu malého Kubíka, jemuž se lidé skládali na invalidní vozík a který jsme letos také zveřejňovali.

—————————————————————————————————————————————————————-

S nezvyklou prosbou se na redakci obrátil starší  muž z Brna. Hledá totiž svou příbuznou.

“Hledám svou neteř, Laďku,  rozenou Rotreklovou, která je původně z Brna (Starý Lískovec) a provdala se do Vimperka. Neviděli jsme se od její svatby, je to už pěkná řádka let a já bych ji moc rád zkontaktoval, tak vás prosím, jestli byste mi nepomohli uveřejněním mé žádosti,” říkal čtyřiašedesátiletý Vítězslav Zahradníček do telefonu rozechvělým hlasem.

logo otevrena srdce

Žádost zveřejňujeme a  pokud je dotyčná paní ještě ve Vimperku, nebo pokud se k ní tyto řádky dostanou zprostředkovaně a bude mít zájem najít část své rodiny, může se obrátit na redakci (info@sumava.eu, nebo na tel. 724 951 595), kde po ověření několika detailů, které pan Zahradníček ještě uvedl, získá kontakt na něj.

 

Přejeme hodně štěstí a brzké shledání!

-red-