Karel Beránek “prevence”

Prevence

 

     Vyhýbat se různým neduhům chce velké nasazení. Jednoduchým prostředkem je prevence, která má zabránit aby bacily které teď v zimě útočí, Vás nedostaly na lůžko. Jak jsme byli úspěšní pak poznáme sami.

     Podivnou prevenci vymyslel někdo, kdo přišel s nápadem aby vstupné na ples města Vimperk bylo 400 Kč. Zřejmě měly vliv na tento nápad velké erupce na slunci. Lidská mysl pak podléhá pošetilým nápadům. O loňském plese města se zmínil v tomto smyslu : hudba byla dobrá, obsluha velice rychlá, pivo podivné chuti a na parketu plno, chvílemi i nebezpečno. Během roku se toho dost změnilo. Kapela je stále výborná, obsluha u nápojů rychlejší a pivo se hodně polepšilo.

 

     Pokud tedy cena vstupného měla být prevenci proti úrazům při tancování, letos neposoudím. Na městský ples jsme se s manželkou těšili, chtěli jsme se se svým tělěm vlnit po parketu. Preventivní nápad nám vše zhatil. Dostali jsme pozvání na dva jiné plesy které využijeme. Pokud sečteme vstupné z obou plesů nedosáhneme ceny čtyřista korun ani trochu. Při tom zde budou bohaté tomboly a pěkná přostedí. Myslím si, že by někdo neměl podléhat slunečním erupcím. Neprospívá to zdravé mysli.

Jako zastupitel bych Vás měl pozvat na ples města, jste ale svobodní občané a sami zvažte svoji účast.

 

Karel Beránek

beraneknovejsi

 

PLES MĚSTA VIMPERK

Hraje skupina De Facto

04.02.2017 (So) 20:00

Kde: HotelZlatáHvězda

1.máje103,Vimperk,38501

Vstupné: 400 Kč

– moderuje Roman Hajník

– welcome drink, bohatý raut

– slosovatelné vstupenky o super ceny

– rezervace a předprodej vstupenek:

Městské kulturní středisko Vimperk, Johnova 226, tel: 388 413 800  

 

{jcomments off}