beraneknovejsi

Karel Beránek ”Můj názor”

Můj názor.

 

     Vždycky jsem si myslel,že není možné být na jednom místě, ale vlastně tam nebýt. Možná nechápete, co to píši za hloupost? Pokusím se vysvětlit. Přečetl jsem si pozorně rozhovor pana Mgr. Pavla Dvořáka, který poskytl redaktor/ce Listu Prachaticka 5.4.2017. Nabyl jsem přesvědčení, že dva a půl roku sedíme každý na jiném zastupitelstvu. Ve svém rozhovoru dělá z oběti pachatele a z pachatele nevinnou obět.V pondělí byl plný sál občanu, všichni tedy měli možnost vidět a hlavně slyšet, kdo jak hovořil a jak se choval.

     Byla to snad paní starostka, kdo marasmus, myšleno, odvolání místostarosty, nefungovaní rady města Vimperka, způsobila? Ve své fabulaci pro veřejnost vydáva ,,opozici,, za zachránce a paní starostce ješte jednu šanci. Pokud by fungovalo pořekadlo, že by hanba fackovala, bylo by zajímavé pozorovat některé zastupitelské obličeje. Od samého začátku tohoto zastupitelstva docházelo a stále dochází k systematickému okopávání, znevažování a osočování z čehokoliv paní starostky. Proto chápu důvod, proč se chystá, pokud si ,,opozice,, prosadí svoje, odstoupit. Plně ji v tomto podporuji.

     Být nechci poslušnou loutkou? Vážení spoluobčané, ani omylem. Je ale možné, že výše napsané se nikdy nestalo a já hloupý zastupitel, chodím do jiného města. Pokud bude dalši dohadovací jednáni, odmítám se ho učastnit. Jmenuji se Beranek ne V… Jsem toho názoru, že kdo tohle způsobil, ať to také napraví. Bourat umí každy, ale postavit, málo kdo.

 

KAREL BERANEK 

 

{jcomments off}