Zažít Vimperk jinak

Vykročte z domovů v sobotu 16. 9. a potkejme se venku v ulicích Pivovarská a Rožmberská na akci Zažít Vimperk jinak, která se koná v rámci Zažít město jinak.

 

     V plánu je uzavření ulici Pivovarská po celý den a nahradit auta bohatým kulturním programem. V duchu celorepublikové akce Zažít město jinak jste srdečně zváni podílet se na přípravě a samotné realizaci. Připojte se a přiložte ruku k dílu, ať už pečete dorty, čepujete pivo, máte skvělý nápad na program, chcete vystavit svá umělecká díla, a nebo chcete jen pomoct s organizací.

 

 

zvj cover  fb

     Již nyní se můžete těšit na místní hudebníky i kapelu Jazzika. Vezměte vaše ratolesti na skákání panáka, kreslení na silnici, cvrnkání kuliček, petanq a další sportovní aktivity. Zřejmě bude i divadlo, určitě tvořivé dílny všeho druhu. Kdo rád cvičí, bude jistě potěšen jak ranní jógou, tak celodenním programem Fitness Vimperk „Live to move“. Jste zváni na občerstvení na ulici, snídani kdesi. Nestačí? Přijďte na lezeckou stěnu či lezení na basy od piva.

 

     Chcete-li se zapojit nebo se dozvědět více, kontaktujte pořadatele na e-mailu info@vimperkzije.cz nebo telefonu 736 776 432 (Petr). Nebo jednoduše přijďte na setkání dobrovolníků každou neděli v 17:00 na Vodníku ve Vimperku, která se konají 20.8, 27.8, 3.9 a 10.9.

 

Více informací a postupně aktualizovaný program na zazitvimperkjinak.cz.  

 

logoChceme Vimperákům nabídnout další pohled na dění v našem městě. Sešli jsme se jako lidé napříč politickými stranami, různého věku, s rozdílnými názory, ale s něčím, co nás spojuje. Tím něčím je vize Vimperka, kde slušnost a dobré vztahy jsou samozřejmostí. Vimperka, kde jsou aktivní lidé podporováni, a nikoli odrazováni. Vimperka, kde odlišný názor je nezbytným prvkem diskuze. Pojďme společně oživit Vimperk. Vimperk, kde lidé žijí spolu, ne vedle sebe.  

 

www.vimperkzije.cz

 

{jcomments off}