Disco na památku Stáni

Milí spoluobčané,

 

     Občanské sdružení Stanislavy Chumanové uspořádalo v sobotu 23. 9. 2017 na památku starostky Stanislavy Chumanové charitativní diskotéku ve vimperském hotelu Zlatá Hvězda. Od úmrtí Stáni uběhlo v minulých dnech přesně 10 let. Díky Vám všem a DJ Milanovi Müllerovi a Petru Jurášovi jsme se na diskotéce velice dobře bavili. Velké díky patří i vimperským podnikatelům, kteří věnovali 129 cen do tomboly. Tombola se úplně vyprodala a její výtěžek byl 6.450 Kč, 8.600 Kč byla částka z charitativního vstupného na diskotéku.

 

     Ceny do tomboly darovali podnikatelé: Elektro Vácha, Optik Spiegel s.r.o., Reno Šumava, Květinka – Eva Hodinová, Dárky od Kocoura, Koupelny Obselka, Cukrárna Pod zámkem, R+R Radka Podskalská, Knihkupectví Vltava, S+S Trading, VAVI s. r .o., Vinotéka – Keramika, Autodíly – Malík, Obuv, hračky – Heřtová, Domácí potřeby – Kalíšek, Květinářství Anička, Elektro Kadlec, Loap – Lucie Fulínová, Drogerie Pavel Pohan, Jaroslava Cafourková, Trafika – Světlana Kysilová, Papírnictví Frajkorová, Heppy Hamp Sova, Veterinární ordinace –Šárka Janásková, Jezdecká společnost Fenix Skláře.

 

     Mimo těchto cen, byla vylosována hlavní cena večera – prodloužený víkend v zámečku Boubín, tuto cenu věnovaly Lesy ČR, lesní závod Boubín. Cenu si odnesl pan Aleš.

 

Výtěžek tomboly a vstupného, který celkem dosáhl částky 15.050 Kč se ještě zvýšil o dar v částce 14.115 Kč, který předala Monika Kotherová za spolek Šumava na nohou. Veškerá tyto prostředky budou použity na vozík s motorovým pohonem pro Aničku.

 

      Ještě jednou děkujeme všem podnikatelům, Jolaně a Zdeňkovi Kutilovým za propagaci a za bezplatné zapůjčení sálu, dýdžejům Ivanu Müllerovi a Petru Jurášovi i Vám všem!

 

     Těšíme se již na příště. O tom, že jsme se dobře bavili a ještě přispěli na dobrou věc, se můžete přesvědčit na fotkách Standy Hubáčka.

 

Věra Vávrová, Občanské sdružení Stanislavy Chumanové, z.s.

 

{gallery}vimperk/2017/09_zari/diskoteka_chlumanova{/gallery} 

 

{jcomments off}