Vimperský Mobilní Biatlon

Pozvánka na Vimperský Mobilní Biatlon

 

Zveme všechny zájemce o biatlon na zábavné rozloučení s letní biatlonovou sezónou ve Vimperku. Biatlonový a lyžařský oddíl Ski klub Šumava Vimperk a spolek Vimperk žije! pořádá v neděli 8.10.2017 od 11 hodin ve sportovním areálu Vodník „soutěžně nezávodní“ závod v MOBILNÍM BIATLONU.

   

      Zúčastnit se může každý se smyslem pro humor (a zdravým rozumem).

     Není potřeba se bát slova závod. Závodění, rychlý běh, vteřiny, či přesně trefené rány nebudou rozhodující. Vítězit bude dobrá nálada, recese a chuť nabízet dětem aktivní vyžití v přírodě při biatlonu bez střelnice.

     V rámci akce si bude moci každý na vlastní kůži a seriózně vyzkoušet střelbu ze závodní biatlonové vzduchovky na závodní terče.

 

vmb2017 plakat

 

 

Více o „závodě“ na https://vimperkzije.cz/index.php/vimpersky-mobilni-biatlon/

 

Těšíme se na Vaši účast 

 

logoChceme Vimperákům nabídnout další pohled na dění v našem městě. Sešli jsme se jako lidé napříč politickými stranami, různého věku, s rozdílnými názory, ale s něčím, co nás spojuje. Tím něčím je vize Vimperka, kde slušnost a dobré vztahy jsou samozřejmostí. Vimperka, kde jsou aktivní lidé podporováni, a nikoli odrazováni. Vimperka, kde odlišný názor je nezbytným prvkem diskuze. Pojďme společně oživit Vimperk. Vimperk, kde lidé žijí spolu, ne vedle sebe.

 

 www.vimperkzije.cz

 

{jcomments off}