beraneknovejsi

Karel Beránek: Vyzývám občana Vimperka

Vážení čtenáři mojí pravidelné rubriky.

 

     Před více než rokem byla na tomto serveru otištěna stvrzenka,na které byla uvedena částka za právní pomoc při podání vysvětlení na POLICII ČR v Prachaticích.

http://www.vimperk.eu/index.php/component/content/article/102-zpravy/10025-beranek

 

     Nejen já, ale i několik zastupitelek a zastupitelů obdrželo pozvánku na policii. Bylo na nás podáno trestní oznámení jedním ,,přičinlivým,, občanem našeho města.

     Jak celá tato dobře připravená komedie dopadla, máte možnost vidět na zveřejněných dokumentech. Ničeho protiprávního jsme se nedopustili a policie nic takového nezjistila.

 

     Vyzývám občana Vimperka, který podal dne 25.5.2016 na útvaru O.H.K. Prachatice trestní oznámení na některé zastupitelky a zastupitele města Vimperk, aby se veřejně omluvil! Svým jednáním způsobil výše zmíněným psychickou újmu.

     Omluva by měla být učiněna písemnou formou v nejbližším čísle Vimperských Novin. Pokud tak bude učiněno, poškození takovouto formu omluvy přijímají a nepovedou proti podavateli žádné právní úkony. Jsou si vědomi, že v případě vedení trestního stíhání podavatele pro pomluvu by se dostal nejen on, ale i jeho rodina do velkých existenčních problémů. Proto požadují jen veřejnou omluvu a celým jménem uvést, proti komu bylo trestní oznámení podáno. Za křivě nařčené a pomluvené.

 

Karel Beránek 

 

cci12102017 00000-page-001

cci12102017 00001-page-001

 

{jcomments off}


 

 

reakcePatrick Ipkis Plánka

 

Vydali jste článek od p.Beranka…Moje reakce je: Omlouvám se p.Beranku,ale nikomu se omlouvat nebudu. Moje vyjádření bude přečteno na nejbližším zasedání města některým ze zastupitelů v kategorii různé. Toť vše.