Turnaj Písek

7.kolo mistrovský turnaj Písek

HC Vimperk A – HC Milevsko A 2:7 (1:4 , 0:3 , 1:0)

HC Vimperk A – IHC Písek A 7:11 (1:1 , 3:5 , 3:5)

 

sestava : Jeřábek , Drabeš , Král , Vondrášek , Vinš , Sedláček , Novotný.

 

HC Vimperk B – HC Milevsko B 9:6 (1:1 , 8:1 , 0:4)

HC Vimperk B – IHC Písek B 8:3 (1:1 , 5:1 , 2:1)

 

sestava: Kryštof , Karvan , Huřík , Švík.,Bělová ,Pelech , Bušek M.,Machovec.

 

Hodnocení trenéra Davida Vinše: Po sobotním zápase na celé hřiště jsme dnes odjeli válčit do Písku. Na A straně jsme v prvním zápase sehráli výbornej zápas s výborným soupeřem a jen naše nemohoucnost nás připravila o vítězství. Soupeře jsme přestříleli a předháněli se v zahazování šancí a ze soupeřova golmana udělali brankáře na ZOH 2018. Po stránce bruslení to špatné nebylo. Po tomto zápase se hodně zvedl hlas a kluci zkusili v druhém zápase s domácím Pískem něco uhrát. Bohužel v tomto zápase úplně došli síly a proti hodně dobře fyzicky vybavenému soupeři nebyla síla na zvrat. V závěru zápasu se zranil Filip Drabeš , který putoval na rentgen do Písecké nemocnice , kde nakonec vše dobře dopadlo. Na B straně se odehráli krásné dva zápasy s hodně brankami a za mě jsem moc rád , že oproti jiným soupeřům máme síly dobře rozležené a nehrajeme na jednotlivce což by mohlo být ve hře na celé znát. B straně se dlouhodobě daří velmi dobře. Celkový dojem z víkendu je , ale hodně pozitivní dnešek přebila sobota a za mě už se moc těším na velké hokeje. Dnes už bylo vidět , že dochází hrajeme na úzký kádr , což se projevuje vždy v druhém zápase po sobě. Ale i přesto bylo vidět výborné bruslení a být daleko víc silnější v koncovce mohlo být vše jinak . Do příšte musíme zlepšit jak střelu a důraz do brány tak i práci v bráně ta dnes taky nebyla ideální. Příští turnaj nás čeká v sobotu v Táboře.

 

 

Přátelské utkání Klatovy celé hřiště 

sobota 11.11.2017

HC Klatovy – HC Vimperk 7:8 (1:3 , 4:4 ,2:1)

sestava: Jeřábek ,Kryštof , Košnař , Drabeš , Vinš , Vondrášek ,Sedláček , Novotný , Huřík , Bělová , Karvan , Švík ,Bušek M. , Pelech , Machovec.

 

Hodnocení trenéra Davida Vinše: Náš první zápas v životě na celé hřiště jsme odehráli v Klatovech. Byl to náš první zápas na celé hřiště. Vedle pozitivního výsledku jsem byl moc spokojen s bruslením a celkovou předvedenou hrou od brankářů po posledního hráče nemůžu nic vytknout. Po zápase byla velká pochvala s přáním aby nám vydrželo nadšení a chut na sobě pracovat. Všichni hráči odvedli maximum. Bylo k vidění plno hezkých akcí a střel na soupeřovu bránu. Jsem rád , že věci , kterým se věnujeme na trénincích se začínají přenášet do zápasů. Budem chtít do konce roku sehrát ještě minimálně 4-5 zápasů na velké hřište.