Tři branky v přesilových hrách

TŘI BRANKY V PŘESILOVÝCH HRÁCH PŘINESLY DOMÁCÍM DVA BODY

14. kolo KLM

neděle 3.12.2017 17:00, ZS Vimperk

HC Vímperk – TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí 3:2 v prodl. (1:0,1:1,0:1-1:0)

Góly a nahrávky: 17. Binder (Chaloupka), 35. Binder (Vítovec, Chaloupka), 62. R. Suchánek ml. (Chaloupka, J. Horejš) – 28. Dušák (M. Čáp, Mikeska), 47. M. Čáp (Nehoda)

Rozhodčí: Vovčko – P. Bělohlav ml., Karlín

Vyloučení: 5:6, navíc Paule (Vimperk) 10 minut.

Využití: 3:1

Diváků: 345

 

Vimperk: Podskalský – Kačmár, J. Předota, Vítovec, Chaloupka, R. Sitter, J. Horejš – Fleischman, R. Suchánek ml., J. Sitter, Binder, Korous, Paule, Jan Bárta, Jiří Lang, P. Novotný. Trenér Pavel Předota.

 

Veselí n/L: F. Dvořák – J. Benda, Nehoda, Lomský, L. Míchal, Krampl, Kyml – J. Míchal, Mikeska, Bůžek, M. Čáp, Arnold, Dušák, Jak. Novák, R. Benda, Vlach. Trenéři David Šošovica a Michal Špička.

 

Hokejisté Vimperka vstoupili do druhé poloviny základní části Krajské ligy domácím utkáním proti Lokomotivě Veselí nad Lužnicí. Vyrovnané utkání nakonec rozhodli přesilové hry. Domácí vstřelili všechny své branky v početních výhodách a získali do tabulky cenné dva body za vítězství 3:2 v prodloužení.

 

V tabulce se Vimperk bodově dotáhl na svého nedělního soupeře a s 21 body je aktuálně na osmé pozici. V sobotu 9.12. se hráči HC Vimperk představí na ledě šestého Milevska, které nasbíralo 24 bodů. 

 

 

Foto: Zdeněk Formánek  

 

 

 {gallery}vimperk/2017/fotky_zdenek_formanek/prosinec/hokej_muzi_vimperk_veseli/{/gallery}