1

ODS ve Vimperku ”Tady jsme doma”

 

      Před vánočními svátky se členové a příznivci ODS sešli na posezení, jehož úkolem bylo dořešit některé důležité body, které s činnosti souvisejí, a pak si také samozřejmě popřát hezké svátky.

 

     Na programu schůzky bylo zvolení vedení ODS, řešení účasti zástupců na oblastním sněmu a složení kandidátní listiny. Předsedou ODS byl opětovně zvolen Jiří Cais, místopředsedou se nově stal Michal Marek. Do místní rady byli zvoleni: Martin Paštika, Luboš Jančar a Jiří Founě.

 

Tady jsme doma

Vážení Vimperáci,

     začíná nový rok, rok 2018. Ponese se v duchu mnoha oslav, kdy si naše republika připomene svá výročí, ale i mnohé vimperské spolky, kluby atd. oslaví svá jubilea. Chceme Vám všem popřát, ať je tento rok pro každého úspěšný právě tak, jak si jen 1přeje. Připojme také přání pevného zdraví, protože zdraví je jednička, která dává platnost všem nulám našeho života. Mějte dobrou náladu! Ne, že by sama o sobě vyřešila vaše problémy, ale zvýší imunitu vůči negativismu, leckoho potěší, pro jiného bude nakažlivá, nebo alespoň někoho naštve. A za to přece dobrá nálada stojí!

     Věřte, že jsme rádi za každého z vás, který se snaží o to, aby se ve Vimperku hezky žilo. Jsme tady doma a domov je od začátku až třeba po hrobníkovu lopatu. Domov se neztrácí jako pětikoruna. Cokoli jste tady učinili dobrého, to tu zůstává. A kdo chce, dokáže vidět víc, než se dá sledovat pouhým okem. A proto děkujeme trenérům a vedoucím sportovních klubů – fotbalu, florbalu, lyžování, snowboardu, mažoretkám, volejbalu, boxu, tenisu, hasičům, kynologům, rybářům, gymnastkám, hokejistům, basketbalistům. Děkujeme institucím, které pečují o staré lidi, o nemocné lidi a zvířata. Velmi si vážíme těch, kteří stojí za kulturním děním ve Vimperku – státní zámek Vimperk, městské kulturní středisko, divadelní spolky, šermíři a další organizátoři akcí. Sledujeme také činnost všech vimperských škol – základních, mateřských, středních i uměleckých. Důležitou roli pro nás hrají i městští úředníci, pracovníci městských služeb, městských lesů. Nezapomínáme ani na ty, jejichž zásluhou se ve Vimperku rozvíjí turistika, na ty, kteří poskytují nejen turistům ty nejlepší služby – hotely, penziony, restaurace, kavárny, cukrárny. Oceňujeme i další vimperské podnikatele a majitele firem, jejichž pole působnosti je v našem městě. Zaměstnávají občany Vimperka a okolí, svými produkty a službami zabezpečují provoz našich domácností.

 

       Věříme, že se vám všem bude dařit i v následujícím období, že všechno ve zdraví a s dobrou náladou zvládnete a nebudete rezignovat na svou práci ani na veřejný život.

 

Alžběta Rückerová, Dagmar Rückerová 

 

{jcomments off}