Šesťáci si vychutnávali výhru

Šesťáci si vychutnávali výhru

 

     Svoji výhru v soutěži, kterou pořádala společnost Double partners – Ranní ptáče dál doskáče – si šesťáci ze ZŠ Smetanova dopřávali na čtyřhvězdičkovém hotelu na zámku Štiřín. Strávili zde tři dny plné aktivit, výborného jídla a luxusního ubytování. Když vstávali do školy na šestou hodinu, aby se cítili jako ranní ptáčata, ještě netušili, že tento jejich čin, foto (s tmou za oknem dokumentující ranní dobu) a příběh budou vítěznými.

37

     Program pro nás byl připravený opravdu bohatý. Pěší výlet do okolí, škola golfu (golfové odpaliště), návštěva pivovaru Kozel ve Velkých Popovicích, návštěva zámku Berchtold s prohlídkou miniatur hradů a zámků, hra fotbalgolfu, večerní hry, venkovní hry…..

 

     Snídani jsme si užívali v zahradním salonku. Menu na oběd či večeři bylo přímo dokonalé – spatzle ve smetanové omáčce se šunkou a petrželkou, filírovaný kuřecí steak či špikovaná vepřová pečeně na smetaně, karlovarský knedlík….. –no, prostě pochoutka.

 

     Díky patří společnosti Double Partners, která soutěž připravila a dále vydavatelství časopisu Výlety současnosti a Českému svazu projektů, které do soutěže výhru poskytly (děti měly vše zdarma – dopravu, ubytování, stravování i všechny vstupy).

 

{gallery}vimperk/2018/04_duben/vyletzssmetanova{/gallery}

 

 

Mgr. Jana Doležalová 

 

{jcomments off}