gymnazium

Studenti se přiznávají k nepravostem

Čeští studenti si na sociálních sítích našli novou zábavu – na speciálně vytvořených stránkách sdělují své studentské hříchy, pokud možno vtipnou formou. Během několika dní se přiznání staly hitem. Svoji zpovědní stránku už mají i vimperští gymnazisté.

 

“Máte chuť se podělit o nějaké vtipné, šokující či zajímavé přiznání, které má souvislost s gymplem ve Vimperku a místy, která všichni dobře známe, ale chcete zůstat v dokonalé ANONYMITĚ? Zde máte možnost!!” píší administrátoři facebookových stránek Přiznání G a SOŠe Vimperk.

 

 

A s čím se tedy zatím svěřili vimperští studenti?

 

Mám pocit, že bych základní společenské vědy vysvětlila lépe než učitelka … a to o nich nic nevím.

 

Na pisemku z fyziky jsem se vždy naučil A,B,C,D nazpaměť, tvrdil jsem ze priklady jsou tak primitivni, ze nepotrebuji ani papír na výpočet 😉 Zvrtlo se to az když jsem byl ústně zkoušen a absolutne netušil, co se ve fyzice bere…

 

Souložil jsem se spolužačkou dole v B u laboratoří z chemie.

 

Opsal jsem celou maturitní slohovou práci z internetu, kterou jsem si den před tím vytisknul na tahák. Štěstí přeje připraveným 🙂

 

95% “odpoledek”, který jsem měl omluvený, jsem strávil v baru u Štětce…

 

Jednou v pátek řekli učitelé, že jestli nás v pondělí přijde zase tak málo do školy, tak vyhlásí chřipkový prázdniny, tak jsme se domluvili a v pondělí přišlo do školy fakt málo lidí, zbytek byl doma nebo v Miš Maši a tak jsme měli týden chřipkové prázdniny.

 

 

(jr)