Boj o návrat bývalých jednatelů

 

 

Boj o návrat bývalých jednatelů

 

 

 

       Ve čtvrtek 1.10.v 16:30 pořádají občané v Sušici podpůrné setkání s pochodem pro Sušickou nemocnici. Chtějí tak vyjádřit svůj nesouhlas s událostmi posledních dnů a zároveň podpořit a poděkovat všem zaměstnancům nemocnice za jejich práci v této bezprecedentní době. „Přidat se může kdokoliv,“ vybízí za sušickou veřejnost Lukáš Potužák a Sára Huikari.

 

 

       Na místě budou dodrženy platná vládní nařízení a rozestupy. „Pokud nemáte chvilku k osobní účasti, napište prosím na papír svůj vzkaz, který byste rádi sdělili odvolaným jednatelům, starostovi či radním z hnutí ANO a ODS. Vyfoťte se s tímto „minitransparentem“ doma či na veřejnosti a sdílejte fotky na sociálních sítích,” navrhují Lukáš Potužák a Sára Huikari.

 

 

       Začátek pochodu se uskuteční na sušickém náměstí – sraz je u Lípy svobody. „Vyzýváme všechny občany, kterým není osud Sušické nemocnice lhostejný – nebojte se dát svůj názor najevo. Jakákoliv destabilizace lůžkového zdravotnického zařízení v době druhé vlny koronavirové pandemie je hazardem. Náš hlas musí být slyšet! Je za pět minut dvanáct,” dále upozorňují Lukáš Potužák a Sára Huikari.

 

  

 

boj

 

 

 


{jcomments off}