Fotbalový turnaj o vimperský pohár

 

 

Fotbalový turnaj o vimperský pohár

 

 

 

 

       Fotbalisté místního oddílu využili volného a svátečního dne a ve spolupráci s TJ Šumavan Vimperk z.s.a za podpory Města Vimperk, Jihočeského kraje a MŠMT ČR uspořádali fotbalový turnaj pro hráče ročníků narození 2008 a mladší. Turnaj se odehrál i přes nepříznivé počasí a všem hráčům, rodičům a organizátorům patří velké dík za podané výkony i statečnost, když po celou dobu pršelo. Domácí oddíl postavil do bojů dva týmy, které nesly jméno Modří a Žlutí. Své týmy měla i mužstva TJ Hradiště, SKP České Budějovice a JFA České Budějovice. Bohužel na poslední chvíli se z důvodu nemocí odhlásilo mužstvo ze Strakonic. Hrálo se systémem každý s každým s hrací dobou 1 x 32 minut. Nejlépe si vedlo družstvo SKP České Budějovice, které všechna svá utkání vyhrálo se skóre 20:4. Na druhém místě se umístil domácí tým Žlutí, který za celý turnaj inkasoval pouhou jednu branku, která ale znamenala prohru s vítězem turnaje SKP České Budějovice 0:1. Celkové skóre měl tým Žlutých 16:1, kdy třikrát vyhrál a jednou prohrál. Na třetím místě skončilo družstvo JFA České Budějovice, které mělo stejný vzájemný zápas, ale lepší skóre než čtvrtý tým tabulky TJ Hradiště. Na 5. místě se umístil domácí tým TJ Šumavan Vimperk Modří, který byl sestavený převážně z hráčů mladších ročníků. 

 

 

       Nejlepším střelcem se stal David Uhlík z týmu TJ Šumavan Vimperk Žlutí, který svým soupeřům nasázel 7 gólů ze 4 zápasů. Nejlepším hráčem byl vyhlášen Matěj Šíma z JFA České Budějovice a nejlepším brankářem byl Dominik Ficl z SKP České Budějovice. 

 

 

       Závěrečného vyhlášení turnaje se zúčastnila i starostka Města Vimperk Ing. Jaroslava Martanová, která všechny hráče pochválila za předvedené výkony a společně s předsedou TJ Šumavan Vimperk z.s. Liborem Kudláčem ocenila nejlepší týmy a jednotlivce. 

 

 

       Poděkování patří všem sponzorům a reklamním partnerům, rozhodčím, trenérům i firmám, které zajišťovaly občerstvení účastníků. Zvláštní poděkování patří firmě Sport11Šumava za ceny, které obdrželi všichni účastníci.

 

 

Michal Uhlík  

 

{gallery}Jitka/rok2020/rijen/fotbal{/gallery}  


 

 

{jcomments off}