Odložení svěcení Kapličky na Brantlově dvoře

 

kaplic1Odložení svěcení Kapličky na Brantlově dvoře

 

 

S politováním vám sdělujeme, že vysvěcení Kapličky Panny Marie Pomocné na Brantlově dvoře, které se mělo konat tuto neděli, 11. října 2020, je z důvodu vyhlášení nouzového stavu odloženo na příští rok.

 

Velice rádi se setkáme v náhradním termínu a společně s vámi kapličku slavnostně vysvětíme. Díky vám – všem našim dárcům – ji pak předáme obyvatelům a návštěvníkům města Vimperk.

 

11. 10. 2020 bude pouze posvěcen a zavěšen zvon. Tím bude obnova kapličky dokončena. Přítomno nemůže být víc než 20 osob a i tento počet může být po vyhlášeníkaplic2 dalších opatření ještě omezen. Proto prosím na místo tuto neděli v době zavěšení zvonu nechoďte.

 

Ze svěcení a zavěšení zvonu bude pořízen videozáznam, který zveřejníme na našem Facebooku, webu a který bude vysílat i vimperská kabelová televize.

 

O náhradním termínu svěcení kapličky vás budeme s předstihem informovat. Samotné svěcení kapličky si zaslouží přítomnost vás všech. Její obnova je také důvodem k naší společné oslavě.

 

Dobrá zpráva na konec: Náš spolek Vimpersko opravil kapličku díky vám všem. Oprava kapličky má hodnotu 1 016 585 Kč.

 

Děkujeme vám za vaši pomoc i za pochopení ohledně odložení svěcení kapličky. Přejeme vám pevné zdraví a těšíme se na setkání s vámi.

 

 

Věra Vávrová a celý spolek Vimpersko

vimpersko-logo-cmykzelenacerna

 

 

 

 

 


{jcomments off}