Poděkování vrchnímu strážníkovi městské policie

NÁZOR STAROSTY: Vedení městské policie opouští k 31. 5. 2013 vrchní strážník pan Daniel Ziemba. Když mne v pondělí 2. dubna navštívil, abychom projednali jeho žádost o ukončení pracovního poměru, byl jsem velmi překvapen. Naskytla se mu velmi výhodná nabídka na zaměstnání. Nabídka, která se už nemusí opakovat a která se neodmítá. Vzhledem ke všemu, co pan Ziemba pro městskou policii udělal, jsem vyhověl jeho žádosti o rozvázání pracovního poměru dohodou.

 
Pana Ziemby si velice cením jako člověka i jako profesionála. To, co dokázal u městské policie, si zaslouží naše velké poděkování. Nejenže se mu podařilo stmelit kolektiv, ale stále přicházel s novými nápady na zlepšení práce MP. Jeho nápady byly reálné a vycházely z možností města. Spolupráce s ním byla velice dobrá. Vždy hledal možnost řešení problému.

 
Mrzí mne, že si někteří občané města myslí, že jsem pana Ziembu z místa vrchního strážníka vyštval. Osobně je mi jeho odchodu velice líto.

Chci panu Danielovi Ziembovi i touto cestou poděkovat za jeho práci pro městskou policii a popřát mu hodně štěstí a úspěchů v jeho dalším pracovním i osobním životě.

 

 

Bohumil PETRÁŠEK, starosta Vimperka