Pátek 13. je ten pravý den

Patříte k těm, kteří věří, že třináctka není zrovna šťastné číslo a navíc, když je to pátek je to vyloženě neštěstí? Přesvědčíte se, že o tom prosincovém to rozhodně platit nebude! Proč? Protože v pátek 13. prosince se nejdřív projdete po jedné z nejhezčích šumavských řek, odskočíte si na Triglav, nebo podle nálady až do  amerických národních parků (a zpět), přitom se neunavíte, nezabloudíte, nebudete mít hlad ani žízeň, nezažijete nepřízeň počasí  a navíc budete mít skvělé průvodce v  osobách Vládi Hoška, Jana Kavaleho a Bedřicha Kubálka!

 

Správně, jsou tu další “NAHOŘANY” a SNÍMKY Z CEST

Na další díl z oblíbeného cyklu vás zve Vláďa Hošek a Sdružení Nahořany.

Hosty Vládi Hoška budou tentokrát právě jmenovaní: fotograf Jan Kavale a Bedřich Kubálek.

 

KDO CO?

Program je opravdu lákavý, čekají vás nevšední zážitky a výlety:

 

 
Slovinsko, Triglavský národní park – Vláďa Hošek
 
slovinsko, bohinjské jezero
 
 
 
Otava, perla mezi řekami – fotograf Jan Kavale
 
1 údolí otavy a radkovský vrch 8414
 
 
 
 
USA, NP severozápadu (úžasná krajina a příroda) – Bedřich Kubálek
 
np canyonlands 7468
 
 
Tak nezapomeňte v pátek 13. prosince sbalit (se) a  vyrazit do Hospody Pod kapličkou do Nahořan. Rozhodně nemusíte být zdatnými sportovci, horolezci ani turisty, stačí jen, když si dovedete užívat kouzlo fotografie a atmosféru jedinečných záběrů z míst více či méně známých. I na tom důvěrně známém se dá ale pokaždé najít něco nového…
 
Začátek je v 19 hodin a když přijdete dřív… rozhodně se nic nestane, protože v útulné hospůdce vám určitě špatně nebude. Uvidíte sami, že pátek 13.  může být jiný, než jak nám ho vnucují pesimistické pověry!
 
-red-