Šumavské derby skončilo remízou

I. A třída, sk. A


Šumavan Vimperk – SK Vacov 3:3 (0:1)

Branky: 47. a 92. (pen.) Šíp, 90. Bláha – 14. Zábranský, 74. Kovařík, 82. Zitta. Diváků: 180. 

 

Hodnocení trenéra Michala Uhlíka:

Před zápasem jsme měli velké problémy s marodkou. Několik hráčů bylo nemocných nebo zraněných a například Sedláček, Děd či Blahout nastoupili s velkým sebezapřením. Na střídačku usedl také nemocný Psutka. Jsem rád, že tito hráči ukázali, že jim není vimperský fotbal lhostejný.

 

Zápas s našim tradičním soupeřem z Vacova jsme chtěli vyhrát. A to nejen z důvodu výhody domácího prostředí, ale chtěli jsme se hlavně zase o nějaký ten bodík odpoutat od dna tabulky a také jsme si chtěli udobřit své fanoušky po potupné prohře v Protivíně. Vyhrát se nám nepodařilo a utkání skončilo remízou. Musím ale přiznat, že jsem za remízu tentokrát rád a hlavně si vážím toho, že naši hráči bojovali až do konce a v posledních minutách se jim podařilo vyrovnat na 3:3.

 

Z tohoto důvodu my můžeme být rádi za získaný bod a naopak hosté jsou za bod zklamaný, když ještě v 90. minutě vedli 3:1. Děkuji hráčům za bojovnost a za to, že někteří nastoupili i přesto, že byli nemocní.

 

V dalším zápase jedeme do Týna nad Vltavou a pokusíme se zase nějaký výsledek uhrát.

 

Sestava: Hrubý, Děd, Sedláček, Pospíchal, Blahout (46. Pankratz), Ketzer, Málek, Šíp, Čech (75. Psutka), Vondrášek (86. Bláha), Samohejl (64. T. Schwamberger). 

 

foto:Zdeněk Formánek 

 

{gallery}vimperk/2016/fotky_zdenek_formanek/kveten/fotbal_muzi_vimperk_vacov/{/gallery}