S přípravou na novou sezonu to myslí vážně

Letní příprava HC Vimperk

 

Dne 2. 5. 2016 nám odstartovala letní příprava, která potrvá do 30. 6. 2016.

 

Po ukončení zimní sezony měli kluci měsíc volno a od května jedeme naplno letní přípravu. Scházíme se 3x týdně. Pondělí trávíme na ZŠ Smetanova, kde využíváme tělocvičnu s gymnastikou a venkovní hřiště na práci s holí. Ve středu jsme na fotbalovém hřišti Šumavanu Vimperk, kde pracujeme na síle a soutěžích, které děti moc baví. Čtvrtek jsme letos poprvé nově zařadili hodinové tréninky na ledě na ZS Pouzar v ČB. Trénujeme ročníky 2007, 2008 dohromady nás je 26 dětí, ale chodí nás v průměru kolem 20, zbytek kluků má fotbal, což kvituji jako výborný doplněk přípravy.

 

 

Letní příprava skončí na konci června.Kluci dostanou měsíc a půl volno a od 14.8. do 19.8. budeme na soustředění ve Strakonicích, kde budeme mít denně 2 tréninky na ledě a 1 na suchu, pak bude následovat led u nás ve Vimperku. Zatím jsem nadšenej z práce kluků i děvčat, za jejich docházku i přístup k tréninkům. Myslím si, že když vydržíme pracovat budeme na ledě silnější. Spolu s ostatními trenéry se snažíme, aby tréninky děti bavily a aby odcházely domu spokojené. V tomto věku nejde o dril a o tom někoho honit po oválu atd,ale udělat partu, naučit kluky správnému chování a pohybu. Za vším tím stojí výborná spolupráce nás trenérů, která letos funguje tak jak má. Jsem hrozně rád za podmínky, které máme a ty nám vytvořil p. Vladan Pokorný na ZŠ Smetanova, na hřišti Šumavanu p. Jaroslav Uhlík a výbornou spolupráci a luxusní prostředí máme k dispozici na ZS Pouzar v ČB. Všem ještě jednou velký dík. Jsem rád i za spolupráci s gymnastky Hankou Košnarovou a Martinou Hercovou.

Závěrem snad jen, aby vše fungovalo jako doteď, dětem se vyhýbalo zranění a aby jsme byli všichni spokojeni jako doposud.

 

 

 

David Vinš trenér  

foto:Zdeněk Formánek

 

 

Trénink tělocvična

 

{gallery}vimperk/2016/fotky_zdenek_formanek/kveten/vins_trenink_telocvicna/{/gallery}

 

 

Trénink venku

 

{gallery}vimperk/2016/fotky_zdenek_formanek/kveten/vins_trenink_venku/{/gallery}