Fotbalový víkend 1.10. – 2.10.

Sobota:

VÝSLEDKY 8. KOLA I. TŘÍD

I. A třída,muži skupina A

Šumavan Vimperk SK Vacov 1:3 (1:3)

Góly: 6. (pen.) Vondrášek – 15. a 21. G. Bujok, 19. Zábranský.

 

Hodnocení trenéra Michala Uhlíka:

Do zápasu jsme vstoupili výborně, byli jsme jasně lepší než soupeř z Vacova. Ujali jsme se vedení z penalty, kterou proměnil po faulu na svoji osobu Petr Vondrášek. Prvních 15 minut jsme nepustili našeho soupeře za půlku, ale poté následovalo 6 minut, které rozhodly bohužel o výsledku zápasu. V rozmezí 15. a 21. minuty jsme dostali tři góly. Poté jsme se ještě snažili s výsledkem něco udělat, ale neproměnili jsme ani penaltu Málkem. Výsledek zápasu je hrozný a my jsme ve hře o sestup. Mužstva za námi bodovala a my se musíme vzchopit a začít také bodovat. V dalším zápase jedeme do Prachatic, kde se budeme snažit bodovat, neboť nám nic jiného nezbývá.

 

 

KP starší žáci 8. kolo

Šumavan Vimperk Český Krumlov 2:1 (2:1)

branky: Matoušek (pen.) 8′, Sýs 20′ – Červeňák 9′

sestava: Tachajev – Bašta, Chvosta, Kopolovič, Chalupa – Sýs, Kubačka, Matoušek, Novotný – Švarc, Koloušek

střídali: Schettini, Hejtmánek, Markovec, Mikula

trenéři: Lukáš Sýs, Ondřej Málek

 

Hodnocení trenérů: ,,Přijel k nám papírově lehčí soupeř, na kterém jsme si chtěli po minulém debaklu zlepšit skóre. Ovšem sehráli jsme dosud vůbec nejhorší utkání v této sezóně. Hráči r. 2002, kteří by měli náš tým táhnout, neměli svůj den a tak jsme se celkem trápili. V utkání zaslouží pochvalu Martin Matoušek, který tým táhnul a hráči r. 2004, kteří, když už nic, tak alespoň bojovali. Jinak jsme se dopouštěli plno nepřesností, na hřišti jsme vůbec nemluvili, chyběla organizace hry a vůbec nefungovala obrana, obzvlášť střední obránci. I přes herní nezdar jsme dokázali vyhrát a to po brankách Martina Matouška a Lukáše Sýse. Nakonec můžeme být za tři body rádi, protože soupeř nehrál vůbec špatně a některé fotbalové nedostatky nahrazoval bojovností. Je třeba se z tohoto utkání poučit, na trénincích zapracovat na chybách, kterých jsme se dopouštěli a příští utkání, které hrajeme ve Čtyřech Dvorech náš herní projev zlepšit.”

 

 

Neděle:

 

1.A dorostu

Šumavan Vimperk – Sk Vacov 7-2 ( 3-1)

Branky:Chrášťanský J.,Šimandl V. 2, Uhlík M., Formánek J., Gyürüsi

Sestava:Jaroš M.-Formánek J.,Matoušek V., Uhlík M., Samec D.- Vintr L., Rod O., Gyürüsi R. , Červený O.- Chrášťanský J.,Šimandl V.

Střidali: Koubek J., Kopolovic P., Kral D.

 

 Hodnocení trenéra Jiřího Formánka:

 Vstoupili jsme do utkání velmi aktivně ,ale bez goloveho efektu . V 8 minutě jsme po prvni střele prohravali 0-1 . Naštěstí nás to nepoložilo a pokračovali v naši hře. Do poločasu jsme stav utkání otočili na 3-1 Ve druhem poločase se obraz hry na hřišti nezměnil. Byli jsme lepším týmem a zaslouženě vyhráli 7-2 .

 

foto:Zdeněk Formánek

 

 {gallery}vimperk/2016/fotky_zdenek_formanek/rijen/fotbal_dorost_vimperk_vacov{/gallery}