Poslední podzimní zápas Šumavanu Vimperk

VÝSLEDKY 13. KOLA I. TŘÍD MUŽI

I. A třída, sk. A

Sokol Sezimovo Ústí – Šumavan Vimperk 4:1 (1:1)

Góly: 4. Irsa, 46. Kutner, 49. Šmíd, 69. Hoffmann – 43. Pankratz

 

 

Hodnocení trenéra Michala Uhlíka:

Tentokrát jsme jeli na hřiště Sokola Sezimovo Ústí a moc dobře jsme věděli o kvalitách našeho soupeře, který hraje doma velmi dobře a dává hodně gólů. Zápas jsme nezačali vůbec dobře a v úvodu jsme inkasovali hloupý gól, kdy se nedomluvili naši obránci. Po špatném úvodu jsme se ale oklepali a hráli až do konce prvního poločasu dobrý fotbal. Myslím si, že jsme odehráli nejlepší poločas na hřišti soupeře na podzim. Za slibných šancí jsme ale dali jen jeden gól a to Pankratzem, který vyrovnal na 1:1.

 

Druhý poločas jsme začali naprosto šíleně a během 4 minut jsme dvakrát inkasovali. Tyto góly samozřejmě nalomily naší psychiku a soustředěnost na zápas. Trošku jsme se z toho ale oklepali a začali zase hrát. Kuba Pospíchal po samostatné akci nastřelil břevno a míč doklepával hlavou Venca Pankratz, ale bohužel gól nedal. Domácí nám přidali na cestu gól na 4:1 a bylo po zápase. Musím ale kluky pochválit, že hráli tentokrát dobrý fotbal a bojovali, ale bohužel to na body nestačilo.

 

Za týden budeme hrát, pokud nám to počasí dovolí, jarní předehrávku v Nové Vsi – Brlohu a budeme chtít zakončit podzim výhrou a posunout se do klidnějších vod tabulky. Moc dobře ale víme, že lehké utkání to na malém hřišti v Nové Vsi nebude.