Fotbalový víkend 29.4. – 30.4.

Muži: I. A třída, skupina A

19 kolo, sobota 30.4.2017 16:30

FC Chýnov – Šumavan Vimperk 3:1 (2:1), 9. vlastní (Ketzer), 20. Prášek, 53. vlastní (Pospíchal) – 11. Vondrášek (pen.).

Dva čisté „vlastence“ si dali Vimperští v Chýnově. Brankáře Šumavanu Hrubého překonali na začátku obou poločasů obránci Ketzer a Pospíchal.

 

 


 

 

Krajský přebor starší žáci

19. kolo, sobota 29.4.2017, 09:00h

Malše Roudné – TJ Šumavan Vimperk 1:0 (0:0)

branka: Matěj Fürst

sestava: Mikula – Chvosta, Kopolovič, Matoušek, Bašta – Novotný, Hejtmánek, Kubačka, Krejčí – Janda, Vavřík střídali: Benda, Chalupa

trenéři: Lukáš Sýs, Ondřej Málek

 

Hodnocení trenérů: ,,Do Roudného jsme přijeli potvrdit kvalitní a bojovný výkon, který jsme předvedli ve Strakonicích, to se nám bohužel nepovedlo. Hrálo se na menším hřišti s umělou trávou a to nám nevyhovovali, lépe si s těmito podmínkami poradili domácí hráči. Prohráli jsme brankou z prvního poločasu, kdy si na druhý rohový kop v krátkém sledu krásně naskočil domácí Fürst, než stačili naši hráči zareagovat, tak jsme lovili míč ze sítě. Poté už si domácí moc šancí nevytvořili a když už mířili mezi tyče, tak nás podržel Mikula, který opět podal dobrý výkon. Naši hráči si vytvářeli šance jen příležitostně a když už jsme se dostali před domácího gólmana, tak jsme mu vstřelili míč rovnou do náruče a nebo jsme soupeřovu branku minuli. Největší šance utkání měli v prvním poločase Kubačka, který krásně přešel přes tři protihráče, ale v zakončení nebyl dost důsledný a tak gólman s jeho střelou neměl moc práce. V posledních vteřinách zápasu přešel přes soupeře Janda, ale jeho bomba, kterou vyslal z rohu malého vápna, nemířila mezi soupeřovi tyče. Za výkon si zaslouží pochvalu Janda, Hejtmánek a Mikula, jinak jsme moc spokojení nebyli, protože víme jak naši kluci dokáží zamakat, ale dnes to na nás působilo, jako by na hřišti byl tým duchů.

 

Příští víkend doma přivítáme SKP ČB a je třeba přístup k utkání rapidně změnit.”

 

 


 

 

Krajský přebor mladší žáci 

sobota 29.4.2017 od 10.45h

TJ Malše Roudné – TJ Šumavan Vimperk z.s. 3:8 (1:4)

branky: M. Podroužek 3, J. Uhlík 2, P. Benda 2, J. Paletář

sestava: P. Wolf – M. Sova, M. Ludačka, P. Benda, Š. Kecskés, J. Uhlík, M. Podroužek, J. Paletář,

střídali: T. Pineau, R. Juřík, P. Švarc, A. Kliment, S. Schettini

trenéři: Jaroslav Uhlík, Miroslav Podroužek

 

“Kluci hráli pěkný fotbal a dokázali se vyhoupnout na první místo průběžné tabulky krajského přeboru mladších žáků”.

 

 


 

 

1.A Dorostu

Neděle 30.4.2017, 10:30

Vlachovo Březí – Šumavan Vimperk 1-8 (1-4)

střelci: 3,72,77 Gyürüsi Radek, 8,38 Rod Ondřej, 37,75 Chrášťanský Jan , 86 Kadlec Dominik

sestava: Král D. – Formánek J., Matoušek V., Uhlík M., Samec D.- Vintr L., Kadlec D., Rod O., Koubek J.- Šimandl V., Gyürüsi R.

Trenér: Jiří Formánek 

 

Na těžkém terénu jsme podali dobrý výkon a zaslouženě vyhráli . Příští týden nás čeká doma velmi dobrý soupeř z Blatné. Doufám , že potvrdíme naší jarní formu a popereme se o 3 body .