dorost

Vimperský dorost na třetím místě

Poslední zápas jsme odehráli v Katovicích na krásném hřišti. Od začátku se hrálo v solidním tempu a my i domácí se snažili hrát kombinační fotbal.

 

Několik šancí na obou stranách skončilo bez využití a tak se šlo do kabin za stavu 0:0.

Ve druhém poločase jsme přidali a domácí jsme již do jejich šancí nepouštěli a zcela ovládli hru. První gól dal v 60.minutě Honza Chrášťanský krásnou střelou pod břevno. Pojistku výsledku dal až v 89.minutě z penalty David Samec, která se kopala za sražení Ondry Roda v samostatné šanci.

 

Tímto výsledkem jsme potvrdili 3.místo v 1.A třídě skupiny B se ziskem 46 bodů a skórem 98:39.

 

Naším nejlepším střelcem se stal Radek Gyürüsi s 20 góly a za ním skončil Vojta Šimandl a Jan Chrášťanský se 14 góly. Vzhledem k tomu, že jsme před sezonou nevěděli do čeho jdeme a co nás čeká, je to úspěch. I z toho důvodu, že jsme odehráli celou sezonu s věkově mladším dorostem doplněný o 3 hráče ročníku 1999. Navíc jsme mužstvo složili před začátkem sezóny.

 

Kostru tvořili koncoví hráči loňských starších žáků ročníku 2001 ( Jaroš M. ,Uhlík M., Chrášťanský J., Formánek J. ,Rod O., Matoušek V., Vintr L.) a ročníku 2000 ( Šimandl V., Kadlec D., Samec D., Koubek J. ), kteří byli na ročním hostovaní ve Čkyni. Ještě nás doplnili dva kluci ze Zdíkova ( Gyürüsi R., Greguš V. ) a hráči ročníku 1999 ( Král D., Červený D., Schwamberger T., Veselý S.).

 

Doufám, že se sejdeme v přípravě na novou sezónu ve stejné sestavě a pokusíme se porvat o ještě lepší umístnění dodal trenér Jiří Formánek. 

 

dorost

Na fotce: horní řada – Uhlík Michal, Radek Gyürüsi , Petr Kopolovič , Dominik Kadlec, Václav Matoušek , Jan Formánek, Martin Matoušek, Vojta Šimandl , Jan Chrášťanský dole klečí – David Samec,. Daniel Červený, Ondřej Rod, Lukáš Vintr