HC Vimperk začal s přípravou

Muži HC Vimperk se připravují na nadcházející ročník Krajské ligy.

 

Minulý týden skončia suchá část přípravy na novou sezonu v Krajské lize pro mužstvo mužů HC Vimperk. Od pátku již probíhá příprava na ledové ploše pod vedením trenéra Pavla Předoty a nově jej dopnil Jan Lavička, který působil po dobu svého téměř třicetietého života v emigraci několik roků v organizaci NHL Los Angeles Kings ve Spojených státech.

 

IMG 20170901 204042

 

Jan Lavička

 

Prvních tréninků na ledě se také zůčastnily nové akvizice mužstva.V boji o play off by výrazně měli pomoci hráči druholigového David servisu České Budějovice Jiří Hanzal,Rudolf Suchánek,Lukáš Chaloupka a Petr Fleischman,kteří přicházejí na roční hostování.Ze stejného klubu bude i v letošní sezoně hostovat loňský kapitán mužstva Tomáš Tupý. Souhlas s hostováním v našem klubu byl vyřízen s Vervou Litvínov pro Jana Bojera,bývalého extraligového hokejistu a s HC Strakonice pro Ervína Bindera,který již zde hrál na sklonku loňské sezony.

IMG 20170901 191525

 

V přípravě se též objevili bývalí hráči HC Strakonice Václav Křivanec a Lukáš Řezník,kteří dostanou šanci vybojovat si místo v sestavě.Po operaci kolena se do tréninků zapojil Michal Horejš a zdá se ,že i Ondřej Předota je již zdráv a naplno trénuje.

 

Vimperský dres již pravděpodobně nebudou oblékati Martin Boby Janda a Václav Korous.

 

První přípravný zápas je naplánován na tuto neděli 10.9. od 17.00 proti týmu Knights Hluboká n.Vltavou.