Mistrovský turnaj na celé hřiště

12.kolo mistrovský turnaj Soběslav 17.12.2017 – celé hřiště

 

HC Spartak Soběslav – HC Vimperk 3 : 4 ( 0:1 , 0:1, 3:2)

Black Wings Linz – HC Vimperk 1:5 ( 1:2 , 0:1 , 0:2)

 

sestava : Jeřábek , Kryštof , Drabeš , Novotný , Košnař , Vinš , Dvořák , Vondrášek , Machovec , Sedláček , Pelech , Karvan , Švík , Bělová.

Hodnocení trenéra Davida Vinše: K poslednímu mistráku jsme odcestovali už i s novou posilou Tomášem Dvořákem , který k nám přichází z Motoru ČB. Po domluvě všech trenérů jsme se domluvili , že odehrajeme zápasy už na celé hřiště. Byla to výborná příprava na ostrý lednový start. V prvním zápase s domácími , kteří mají výborné mužstvo jsme odehráli výborný zápas plný nasazení , bojovnosti a hezkých gólů. Všichni hráči odvedli výbornou práci za kterou byli řádně pochváleni . V druhém zápase jsme přehráli Linz , ale začínala být vidět únava a ono odehrát 2 zápasy na celé ve 12 lidech není sranda o to víc si hráčů vážím. Oba zápasy mi ukázaly jedno. Od mala co s dětmi jdu nemáme žádnou individualitu , žádného playera , který rozhoduje zápasy. Jsme mužstvo vyrovnaných hráčů a rozdíl mezi A stranou a B stranou máme ze všech týmů dovolím si říct nejmenší a tudíž máme 3 vyrovnané lajny oproti jiným . Pokud nám všem vydrží chut a síla pracovat na sobě máme se na co těšit . Ted nás čeká už klasicky tvrdá práce na trénincích , páteční přátelský zápas na celé s Č.Krumlovem a pak už vše připravit na Vánoční turnaj do Brumova !!!!!

 

HC Vimperk – HC Slavoj ČK 3:1 (1:0 , 0:1 , 2:0) náj. 5:6

sestava : Jeřábek , Kryštof , Drabeš , Novotný , Vondrášek , Vinš , Dvořák , Košnař , Bělová , Karvan , Švík , Sedláček , Machovec.

Hodnocení trenéra Davida Vinše: Kvůli pracovním povinnostem mě na zápas zastoupil Tomáš Kašpar. Všichni hráči odvedli 100% výkon za což jim patří velká pochvala a pro mě je to moc pozitivní. Neřeším výsledek , ale hru a přístup a ten byl v tomto zápase na jedničku. Jen tak dál borci!!!!! V neděli nás čeká poslední mistrák v Soběslavi . Po tomto turnaji nás čekají tréninky a příprava na Silvestrovský turnaj v Brumově – Bylnici.