vins

1.mistrovský zápas na celé hřiště

1.mistrovský zápas – celé hřiště ZS Vimperk

 

HC Vimperk – HC Střelci J.Hradec 6:0 ( 1:0 , 4:0 , 1:0)

 

 

Sestava:

Brankáři – F. Jeřábek , R. Kryštof Obránci – F. Drabeš , D. Novotný, D. Košnař , B. Bělová. Útočníci – T. Vondrášek , D. Vinš , J. Machovec, O. Pelech , T. Dvořák , R. Sedláček , J. Karvan , J. Švík , B. Huřík.

 

Hodnocení trenéra Davida Vinše: První mistrovské utkání na celé hřiště jsme odehráli doma s týmem Střelců J. Hradec. Sám jsem byl zvědavý jak se s tím hráči vypořádají. A byli jsme všichni příjemně překvapeni. Všichni hráči přistoupili k zápasu tak jak jsme si všichni přáli. Zodpovědný výkon od brankářů , výborně podpořen obránci , kteří sehráli výborný zápas a dobře střílejícími útočníky to je výsledek , který nám všem trenérům udělal velkou radost. Spokojenost byla hlavně s prací v obraně a v bruslení celého týmu . Hlavně bruslení byl největší rozdíl mezi soupeři. Soupeř bojoval nastřelil dvě tyče a na každé straně se nedali 3 nájezdy. Velký dík patří rodičům , kteří vytvořili výbornou atmosféru.

 

Takže závěrem velké poděkování všem hráčům a je vidět , že tvrdá dřina z tréninků se nám konečně začíná přesouvat do zápasu. Příští týden nás čeká zápas v Krumlově.