vins

Dvě výhry za sebou

4.mistrovský zápas – ZS Písek – celé hřiště

IHC Písek – HC Vimperk 5:9 (1:3 ,3:3 , 1:3)

sestava : Jeřábek , Kryštof , Drabeš , Novotný , Bělová , Košnař , Vinš , Vondrášek , Machovec , Pelech , Dvořák , Huřík , Karvan , Sedláček , Voldřichová

 

Hodnocení trenéra Davida Vinše: Vložené páteční kolo jsme sehráli v Písku . Do zápasu jsme zařadili A.Voldřichovou z 09 a vsítila premiérový gól na celé hřiště. Celý tým předvedl průměrnou hru. Chyběl mi větší pohyb a bruslení v některých fázích jsme se přizpůsobili soupeři a nehráli svůj hokej. Celkový dojem byl , ale dobrý potěšil mě tlak do brány a práce u soupeřovy brány ,kdy jsme konečně jsme dávali góly po dorážkách a důrazu v brankovišti. Od půlky zápasu jsme soupeře přehrávali v pohybu a bruslení a skóre vytáhli na konečných 5:9 pro nás.

 

 

 

 

vins

 

 

5.mistrovský zápas – ZS Vimperk – celé hřiště

HC Vimperk – HC Tábor 5: 3 ( 2:1 , 1:1 , 2:1)

sestava : Jeřábek ,Kryštof , Drabeš , Novotný , Košnař , Bělová ,Vinš , Vondrášek , Machovec , Dvořák , Sedláček , Pelech , Huřík , Karvan.

 

Hodnocení trenéra Davida Vinše: Po pátečním zápase nás v neděli čekal soupeř z Tábora . Tým s kterým jsme při minihokeji nikdy nevyhráli , tým kvalitních hráčů a bruslařů . U nás přetrvává marodka a nebyli jsme opět kompletní. Celý zápas jsme odehráli na dva centry a dvě obrany. Od úvodní buly jsme hráli dobrý hokej , dobře bruslili a snažili se o tlak do brány , který trénujeme při trénincích. Dali jsme branky trochu se štěstím, na druhé straně táborské šance vychytali naši brankáři . Z obou stran to byl pohledný hokej , který jsme dotáhli do vítězného konce a zakončili moc povedený víkend . Jsem rád , že se ukazuje výborná práce a docházka z tréninků. Nic není zadarmo a úsměv na dětské tváři po zápase je to nejvíc. Za všechny trenéry všem hráčům velký dík!!!!!! Ted nás čeká porce tréninků a v neděli zápas v Soběslavi.