7.mistrovský zápas

7.mistrovský zápas 11.11.2018 ZS Kooperativa Plzeň

 

HC Pilsen Wolves – HC Vimperk 7:3 ( 3:0 , 1:2 , 3:1 )

sestava: Jeřábek, Kryštof, Drabeš, Bělová, Novotný, Žampachová, Huřík, Velek, Vinš, Krejsa, Švík, Vincík, Machovec, Pelech, Dvořák, Sedláček.

 

Hodnocení trenéra Davida Vinše: Dnešní utkání se mi bude hodnotit velmi pozitivně. Odehráli jsme výborné utkání. Bohužel než jsme se rozkoukali po dlouhé cestě busem , tak jsme prohrávali 3:0. Domácí si udrželi náskok a hráli hodně v pohodě měli ve svém středu rozdílové hráče a to bylo hrozně znát. Naši začali bruslit od půlky první třetiny a pomalu jsme se dostávali do hry. Byla radost sledovat naše hráče a jejich bojovnost proti fyzicky zdatnějšímu soupeři.

 

Druhá třetina nám vyšla výborně bohužel začátek třetí nám utekl a na zvrat už nebyla síla. Celkově hodnotím zápas za velmi povedený. Zápas , který dal smysl a všem dal to co zápas má . Honit si triko výsledky 15:0 atd. mě osobně vůbec nebaví. Upřímně , když jsme viděl zápis domácích před zápasem , kde bylo hodně hráčů 07 oproti našim 08 měl jsem obavy ne o výsledek , ale o hru , aby to nebylo jednoznačné. Jak už jsem řekl na začátku sezony , nemáme problémy hrát proti 08 tam jsme konkurence schopný bohužel proti smíšenkám 07,08 tam máme problém hlavně fyzický .

 

Za mě velká pochvala všem hráčům co dnes hráli a je vidět , že jdeme správnou cestou. Ted nás čeká týdenní práce na tréninku a v sobotu cestujeme na zápas do Soběslavi. 

{jcomments off}