Vánoční turnaj MŽ

Vánoční turnaj MŽ

Vánoční turnaj Milevsko 27.12.2019

 

vins milevsko

 

účastníci: HC Milevsko 2010 HC Plzen 1929 HC Letci Letňany HC Vimperk

 

výsledky:

HC Vimperk – HC Plzen 1929  0:6,2:4

HC Vimperk – HC Milevsko 2010  0:2,0:2

HC Vimperk – HC Letci Letňany  2:0,0:2

 

celkové pořadí:

1. HC Plzeň 1929

2. HC Milevsko 2010

3. HC Letci Letňany

4. HC Vimperk

 

sestava: Jeřábek, Kryštof, Drabeš, Bělová, Novotný, Huřík, Žampachová, Velek, Vinš, Vondrášek, Švík, Vincík, Krejsa, Dvořák, Sedláček, Machovec.

 

Hodnocení trenéra Davida Vinše: Pozvání na Vánoční turnaj jsem přijal moc rád z důvodu , aby jsme odehráli těžké zápasy. Zápasy s týmy jako jsou Plzeň, Letňany a Milevsko se nehrají každý den. Zhodnotím turnaj celkově. Byla to pro naše malé město s malou hokejovou základnou veliká škola hrát proti takovým gigantům, jako je Plzeň nebo Praha. S odstupem času každému dojde, že i přes 4.místo je pro nás toto velkým úspěchem a bude nás to hnát do další práce .

 

Turnaj se hrál na 2 x 20 minut každý s každým a každá třetina se počítala jako nový zápas. Propadli jsme akorát první třetinu s Plzní, pak už jsme odehráli všechny třetiny tak, že jsme se nemuseli stydět. Bohužel se opakuje pořád stejná písnička a tou je koncovka. Bojujeme, bruslíme, ale když máme dát gól, je to pro nás nadlidský úkol . Na druhou stranu jsou to ještě děti, kteří se každý den učí něco nového a já věřím ,že se i toto zlepší. Byli jsme pochváleni za dobré bruslení a bojovnost. Turnaj nám ukázal , kde a na čem zapracovat , aby jsme byli zase o kus lepší.

 

Nejlepším hráčem našeho týmu byl vyhlášen brankář Roman Kryštof , kterému vyšel turnaj parádně, ale pochvala byla pro všechny hráče. Jak jsem řekl dokážeme odehrát lepší zápasy, ale děti si sáhly na dno a ukázaly, že jsou parta a bojovníci. Velké poděkování do Milevska za pozvání na dobře připravený turnaj, který nás posunul v naší práci o kus dál.

 

Díky rodičům a hlavně hráčům za předvedené výkony!!!!!!! Přeji všem krásného Silvestra a úspěšný vstup do Nového roku. 

 

{jcomments off}