18.mistrovský zápas

18.mistrovský zápas 16.2.2019 ZS Č.Krumlov

HC Slavoj Č.Krumlov – HC Vimperk 1:2 ( 0:1 , 1:0 , 0:1 )

sestava: Jeřábek, Kryštof, Drabeš, Žampachová, Novotný, Huřík, Machovec, Vinš, Vondrášek, Vincík, Dvořák, Sedláček, Karvan.

 

Hodnocení trenéra Davida Vinše: Dnešní zápas jsme v Českém Krumlově odehráli v hodně prořídlé sestavě. V týdnu ulehlo hodně hráčů s chřipkou a nezbývalo nám nic jiného než se poprat o dobrý výsledek v Č. Krumlově se sestavou na dvě lajny. Jsme rád , že jsme bojovný zápas s obou stran zvládli a odvezli si domu vydřené dva body. Zápas to byl bojovný z obou stran po celý zápas. Výborně zachytali brankáři na obou stranách a proto byl zápas zajímavý až do konce.

 

Ve třetí třetině jsme soupeře přehrávali chvilkama i hodně výrazně a branku z tlaku vytěžili za mě zaslouženě 6 minut před koncem zápasu . Dnes chválím všechny na ledě za bojovný výkon , který už podle výsledku byl hodně podpořený brankáři a celou obranou , které hodně dnes pomáhali i útočníci. Pro mě to byl výborný kolektivní výkon a hlavně ve třetí třetině byla vidět velká snaha zápas rozhodnout.

 

V týdnu nás čekají tréninky a v pátek se doma utkáme v mistrovském utkání opět s týmem z Českého Krumlova s kterým budeme předehrávat zápas, který jsme měli hrát , když jsme na turnaji v Hodoníně. Doufám, že se nám začnou vracet pomalu marodi a budeme na zápas kompletní. 

 

{jcomments off}