** Tipy na víkend **

 

 

Tipy na víkend 02.10. – 04.10.2020

 

  

 

Pátek 02.10.2020

 

 

 

•   Klaus Kugel & Romanovská Tichý Hrubý (Synagoga Čkyně, začátek 19:00 hod, Romanovská Tichý Hrubý & Kugel Klaus Kugel je německý bubeník a perkusista, patří k nejlepším evropským bubeníkům.)

 

 

•   Kytary (Coffee Bar U Radnice ve Volyni, začátek 19:00 hod, přijďte si zase poslechnout a zazpívat s kytarou. Hrajeme hudební všehochuť. Kontrabas, kytary a rádi přivítáme i další hudebníky s vlastním nástrojem.)

 

 

•   Vimperské kvízování vol.7 (Kavárna Ve Skále, začátek 19:00 hod, vytvořte si tým a přijďte se bavit!)

 

 

ev

 

 

 


 

 

 

 

Sobota 03.10.2020

 

 

•   Den architektury – Prachatice očima architekta (začátek od 17:00 hod u Staré radnice – Městský architekt Luboš Zemen bude mluvit o kvalitách, příležitostech, ale i problémech, které ve městě vidí. Řekne nám něco o velkých výzvách vyžadujících dlouhodobé úsilí, ale i o drobných zásazích, které by bylo možné realizovat v blízké budoucnosti. Přiblíží nám úlohu městského architekta a úkoly, kterým se aktuálně věnuje.)

 

 

•   XII. Westernové hobby závody ve Štěkni (Štěkeň, Podmínky přihlášení: platné vyšetření krve a platné očkování Startovné: 250 Kč za jezdce/ všechny disciplíny, začátek 10:00 hodin)

 

 

•   Říjnový trh v Chlumanech

 

 

•   Podzimní ptáci a příroda v Národním parku Šumava (Akci pořádají Kroužkovací stanice Národní muzeum Praha, Jihočeský ornitologický klub a Správa Národního parku Šumava Místo konání: Horská Kvilda – Středisko environmentální výchovy (SEV) Správy Národního parku Šumava (ubytování), okolí Horské Kvildy – odborné exkurze, večerní posezení s odborníky.)

 

 

•   Závody ve sprintu na 1/4 míle – Letiště Tchořovice (Vstupné na akci: 100Kč / osoba (děti do 15 let, ZTP a důchodci nad 70 let, vstupné zdarma), mobilní WC a občerstvení zajištěno, začátek 08:00 hodin)

 

 

 

evv

 

 

 


 

 

 

Neděle 04.10.2020 

 

 

 

•   Africké trhy ve Strakonicích (začátek 09:00 hod, U Svaté Markéty)

 

 

•   Běh okolo Kuřidla – Memoriál Fr. Kováře (Hospoda Habeš, začátek 10:00 hod, Letošní již 40. ročník populárního závodu v přespolním běhu – lyžařském krosu pro všechny věkové kategorie, jak registrované lyžaře, atlety aj., tak i rekreační běžce. Přihlášky na místě v den závodu od 8:30 do 9:30 hod., pro dorostenecké a dospělácké kategorie prezentace prodloužena do 11:30 hod. Doplňkové aktivity pro děti, beseda s olympijskou vítězkou K. Neumannovou pro všechny.)

 

 

eve

 

 

 


 

Všechny pozvánky naleznete v rubrice Pozvánka

 


{jcomments off}