Nemocnice vystřídala vedení

vladimir sloup
Od 1. ledna 2014 stojí v čele Nemocnice Sušice o. p. s.  Ing. Vladimír Sloup.  Pracovní smlouvu podepsal v loňském roce, 9. října, na sušické radnici. 
Ve vedoucí pozici tak vystřídal MUDr. Jiřího Šedivého, který na tomto postu působil více než pět let.

Předávání funkce probíhalo v prosinci, do současné doby se ještě řeší některé detaily.

Podle slov bývalého ředitele MUDr. Jiřího Šedivého vše proběhlo standardně,  on sám bude novému řediteli v otázkách řízení nemocnice k dispozici.

A jak je to se setrváním MUDr. Šedivého v sušické nemocnici?

Poměrně dlouho nebylo zcela jasné, zda zůstane na postu lékaře, nebo zvolí jinou možnost a ze Sušice odejde. Nakonec se ale rozhodl zůstat a nadále v nemocnici působí jako  lékař – chirurg a lékař  záchranné služby.

 

mudr.sedivy

“MUDr. Jiřímu Šedivému, bývalému řediteli sušické nemocnice, za jeho působení ve vedení upřímně děkuji za sebe, radu a zastupitelstvo města i za všechny občany, kteří služeb tohoto zdravotnického zařízení využívají. Vím, že odvedl dobrý kus práce, který je vidět a který se například odrazil i na nedávném získání certifikátu kvality. 

Je pravda, že ne vždy jsme se zcela názorově shodli v otázkách provozu naší nemocnice, ale  i takové diskuse nakonec vedly k závěru, který nás někam posunul, k řešení prospěšnému z hlediska především pacientů, k dohodě o budoucích možnostech a přípravě na realizaci dalších  kroků  rozvoje nemocnice.

Ještě jednou mu tedy děkuji,  osobně jsem rád, že v sušické nemocnici zůstává a přeji mu, aby byl ve své profesi spokojený a  aby se  i nadále podle svých možností podílel aktivně na  udržení dobrého standardu služeb nemocnice a jejím dalším růstu,” řekl starosta Sušice Bc. Petr Mottl.

 

“Novému řediteli Ing. Sloupovi pak přeji, aby ho jeho práce naplňovala, byl  dobrým ředitelem a manažerem organizace, která prokázala svou důležitost a životaschopnost,” doplnil sušický starosta komentář k výměně vedení sušické nemocnice.

 -red-

(pozn. redakce – Již brzy se můžete těšit na bližší představení nového ředitele nemocnice a připravujeme také rozhovor s MUDr. Šedivým, v němž se ohlédneme za pěti lety, kdy stál v čele Nemocnice Sušice o. p. s.)

 

 

 

 

 

banner pocasi