divactvo

Oponu zatáhne čarovný proutek

Poslední představení letošní loutkové sezóny se nezadržitelně přiblížilo. Je to tak, pohádka Čarovný proutek od Krakonoše uzavře  tuto loutkovou sezónu,  Kašpárek a jeho přátelé se odeberou na dovolenou a přivítají své malé (i velké)  diváky opět na podzim.

 

divactvo

anonce posledni pohadka

 

V průběhu několika měsíců  aktuální sezóny navštívily loutkové divadlo stovky diváků, které s neutuchajícím nadšením sledovaly  nestárnoucí příběhy pestrobarevných dřevěných postaviček, ožívajících v rukou šikovných sušických loutkařů. Obrovský dík za   činnost, vytrvalost a   vlastní čas (i hlas) patří celému souboru, který pro  (nejen) sušické děti každoročně pohádky připravuje. Páteční večery v Sokolovně, v době, kdy se brzy stmívá, se staly napříč generacemi “pohádkovými” právě díky nim. I jim patří přání příjemných “loutkových prázdnin” (během nichž ale určitě   od loutek úplně neodejdou – je třeba opravit, ošatit, natřít, utáhnout, nalakovat…. prostě práce je pořád dost)  a  zároveň  i přání toho, abychom se s laskavými pohádkovými příběhy opět na podzim 2016 sešli v hojném počtu – jak v hledišti, tak na jevišti.

 

Děkujeme také všem divákům, ať malým, nebo již odrostlejším, za stálou přízeň, kterou loutkovmu divadlu  věnují. Bez nich by to nešlo!

– red-

{jcomments off}